Sunday, September 2, 2018

La mà de Fàtima (NARRATIVA) descargar PDF Ildefonso Falcones


Descargar PDF Leer en línea



A l'opulenta Còrdova de la segona meitat del segle XVI, un jove morisc, esquinçat entre dues cultures i dos amors, emprèn una lluita ardent per la tolerància religiosa i els drets del seu poble.
La història d'un jove atrapat entre dues religions i dos amors, a la recerca de la seva llibertat i la del seu poble, a l'Andalusia del segle XVI.
El 1568, a les valls i les muntanyes de Las Alpujarras, esclata el crit de la rebel·lió: tips d'injustícies, espoliacions i humiliació, els moriscos s'enfronten als cristians i inicien un combat desigual que només podia acabar amb la derrota i la dispersió dels primers per tot el regne de Castella.
Entre els sollevats hi ha el jove Hernando. Fill d'una morisca i d'un capellà que la va violar, és rebutjat pels seus a causa del seu origen, i pels cristians, a causa de la cultura i els costums de la seva família.
Durant la insurrecció coneix la brutalitat i la crueltat dels uns i els altres, però també troba l'amor en la figura de la valerosa Fàtima, de grans ulls negres. Després de la derrota, forçat a viure a Còrdova i enmig de les dificultats de la vida quotidiana, dedicarà totes.
La mà de Fàtima (NARRATIVA) - PDF eBooks Online Free Download
libro gratis La mà de Fàtima (NARRATIVA)
La mà de Fàtima (NARRATIVA) libro Ildefonso Falcones

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.